De Beijer autoverhuur heeft voor elke gelegenheid passend vervoer

Lang niet iedereen heeft tegenwoordig een (grote) auto. De redenen daarvoor zijn verschillend, maar bijna iedereen komt weleens op een punt in het leven dat hij denkt: nu zou een auto toch wel erg handig zijn. Van kleine auto tot busje, bij De Beijer autoverhuur verzorgen wij de verhuur van bijna elk voertuig dat je maar nodig kunt hebben. Daarnaast verhuren en verkopen we ook allerlei toebehoren die je kunnen helpen tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of vervoer van grote producten, zoals spanbanden, verhuisdozen, een steekkar, een meubelplateau of een verhuisdeken.

Altijd een veilig vervoersmiddel

Of je bij ons nu een auto, een busje, een rostoelauto of -bus huurt, wij zorgen ervoor dat ieder vervoersmiddel regelmatig en goed onderhouden is. Daarnaast zijn alle voertuigen van De Beijer autoverhuur van recente bouwjaren en kun je er zowel in zomer als in de winter mee op pad. Wij zijn bovendien aangesloten bij Bovag en voldoen aan alle eisen voor Bovag autoverhuur. Bij ons huur je dus altijd een veilig voertuig! Wat we van jou vragen is een geldig rijbewijs B, zodat we weten dat ons voertuig bij jou in goede handen is.

Autoverhuur voor een dag of meerdere weken

Alle voertuigen die je bij ons huurt, kunnen gehuurd worden voor de periode die jou het best uitkomt. Of je nu een dagje wat meubels wilt verhuizen, of met 4 vrienden een auto wilt huren om een week op vakantie te gaan, het kan allemaal. Voor de vakanties zijn er regelmatig leuke aanbiedingen, houd daarvoor onze website in de gaten. Denk je aan autohuur voor een langere termijn? Neem dan even contact met ons op, dan maken we een offerte op maat. Alle verhuurbusjes zijn inclusief 150, 300 of 1000 vrije kilometers.

Ons huuraanbod

De Beijer autoverhuur heeft een zeer ruim assortiment aan huurauto´s en busjes. Personenauto´s hebben wij in kleinere uitvoeringen, middelmaatjes en in grote varianten. Daarnaast verhuren we personenbussen tot 9 personen, beschikken we over een rolstoelauto/bus en hebben we diverse bestelauto´s en busjes in ons wagenpark. Past je lading dan nog niet in het voertuig? Geen probleem! Ook een aanhangwagen/boedelbak is bij ons zo gehuurd, zodat jij alles kunt vervoeren dat je maar wilt.
Vraag een offerte aan of maak een reservering
Personenauto
Personenbus
Bestelbus
Bakwagen met lift
Selecteer een categorie
Selecteer Afhaallocatie
Selecteer Ophaaldatum
Selecteer Ophaaltijd
Selecteer einddatum
Selecteer Return time
Retourdatum moet groter zijn dan de ophaaldatum     

Alle auto's en bussen mogen worden bestuurd met rijbewijs B

× Kunnen wij u helpen? Available from 08:00 to 17:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday