Extra service ivm Coronavirus!!

Ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus dragen wij ook ons steentje bij: Naast de genomen maatregelen binnen ons bedrijf nu tot nader orde GRATIS haal- en brengservice bij onderhoud, reparatie en bandenwissels. Je maakt telefonisch of per mail een afspraak en jouw auto wordt gehaald en retour gebracht. Eventuele leenauto wordt achtergelaten & sleuteloverdracht vindt Coronaproof plaats werkplaats@de-beijer.nl of bel naar 0488 491503 of maak via onze site een afspraak: https://www.de-beijer.nl/afspraak-maken/

Veilig onderweg met het personenvervoer van De Beijer

Met het personenvervoer van de Beijer weet je dat wij er alles aan doen om je telkens weer veilig op de plek van bestemming te brengen.

Het personenvervoer dat wij uitvoeren betreft schoolvervoer, wij rijden 5 dagen in de week zo’n 15 routes om kinderen van huis naar hun school (speciaal onderwijs) te brengen.

Verder rijden wij ziekenvervoer voor diverse zorgverzekeraars. Mensen die een machtiging hebben gekregen kunnen met onze taxi’s van huis naar ziekenhuis gereden worden.

Tevens rijden wij regiotaxi voor Avan (Aanvullend Vervoer Arnhem Nijmegen) , vervoer naar Schiphol en andere vliegvelden behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij kunnen indien gewenst een offerte op maat voor u opstellen: vervoer@de-beijer.nl