Jouw auto wordt het schoonst in de carwash van De Beijer

Het zaterdag- of zondagritueel: de auto wordt voor de deur gezet. Binnen staat de kraan open voor een emmer met vers sop en uit de speciale lade in de schuur worden de spons en de poetsdoek tevoorschijn gehaald. De tuinslang wordt uitgerold en na een kwartiertje is het zover: de eerste druppels water landen op de auto. Vervolgens volgt een complete was- en poetsbeurt en na een tijdje staat de auto weer blinkend op de parkeerplaats. Zo kan het.

Weet je wat ook kan? Je rijdt met je auto naar De Beijer, rijdt hem de carwash in, jij bepaalt of je in de auto blijft zitten of niet, en na een paar minuten is jouw auto weer blinkend schoon.
Wat heeft jouw voorkeur? Wij weten het wel, wij zouden de auto bij De Beijer door de carwash laten gaan!

Alleen het beste voor jouw auto

In onze carwash zorgen wij natuurlijk goed voor jouw auto en zorgen we dat hij weer sprankelend schoon wordt.
Om elke keer weer dat perfecte resultaat te behalen, is onze carwash voorzien van een uniek hogedruksysteem van 80 bar. De auto wordt gewassen met krasvrije foamborstels en kan na het wassen voorzien worden van een laagje superpolish. Bij ieder wasprogramma worden ook de wielen gewassen.
Onze carwash is geschikt voor auto’s en bestelbusjes tot een hoogte van 2,65 meter.

Niet duur, toch heel schoon

De carwash heeft 5 verschillende wasprogramma’s en voor een prijs vanaf €6,50 is jouw auto alweer stralend schoon.
Daarnaast kun je bij ons natuurlijk ook jouw auto stofzuigen. Een muntje hiervoor kost 1 euro. Voor de kleine prijs van €7,50 is jouw auto van binnen en van buiten weer als nieuw!

Goedkoper wassen met een spaarkaart

Wanneer je niet alleen je auto komt wassen, maar ook tankt bij De Beijer, kun je sparen voor een leuke korting op de carwash. Bij elke tankbeurt van minimaal 20 liter ontvang je een stempel op jouw spaarkaart.Tegen inlevering van een volle spaarkaart ontvang je 50% korting op een wasbeurt naar keuze. Zo wordt het wassen nog voordeliger!

×

Hallo!

Klik hieronder om een Whatsapp naar ons te sturen of stuur ons een mail via info@de-beijer.nl

× Kunnen wij u helpen?