Alles voor jouw auto en jou bij tankstation De Beijer

Tankstation De Beijer is niet zomaar een tankstation waar je zelf even je pinpas gebruikt, tankt en weer wegrijdt. Bij De Beijer ervaar je een complete service, zoals je die van het beste tankstation uit de omgeving kunt verwachten. Natuurlijk kun je buiten onze openingstijden ook terecht om bij ons te tanken (met uitzondering van LPG), maar de beste service ervaar je wanneer je ons overdag een bezoek aan ons brengt.
Ons station heeft 4 pompen en natuurlijk tank je bij ons alle reguliere brandstoffen: euro 95 (E5), diesel, LPG, V-power, V-power diesel en Adblue.

Het beste voor jouw auto in onze shop

Natuurlijk verkopen wij in onze shop bij het tankstation alles dat je onderweg nodig kan hebben voor je auto. Zo hebben we verschillende soorten olie voor de auto, ruitensproeiervloeistof (een zomer- en een winterversie) en lampjes en zekeringen die je nodig kunt hebben wanneer er een sneuvelt. Zo rijd je nooit lang door met een kapotte lamp of zekering en dat is wel zo veilig!
Daarnaast hebben we poetsmiddelen om je auto van binnen en buiten weer helemaal schoon te maken. Kortom: bij De Beijer hebben we naast brandstof nog veel meer om jouw auto mooi en rijdend te houden.

Ook gewoon heel lekker

Naast alles voor de auto, hebben we ook veel dat jij in en om de auto kunt gebruiken. Wie stapt er niet in de auto en heeft voor hij de eerste bocht om is al een snoepje of dropje in zijn mond? Juist. Wij zorgen ervoor dat jij nooit zonder iets lekkers in de auto zit en hebben een ruim assortiment aan snoepgoed in onze winkel. Ook een lekkere koude frisdrank voor onderweg en een kopje koffie of thee zijn aanwezig. Voor de grotere trek hebben we op het tankstation broodjes en slaatjes. In de zomer verkopen we ook ijsjes.

Overige artikelen en rookwaar

Uiteraard kun je ook bij tankstation De Beijer terecht voor allerhande handige artikelen die je nodig kunt hebben, zoals telefoonkaarten, luchtverfrissers en batterijen. Ook hebben we in onze shop de handdoeken die je kunt sparen met Airmiles. Deze airmiles spaar je uiteraard wanneer je bij ons tankt.
Tot slot beschikt de shop bij ons tankstation over een ruime selectie rookartikelen. We verkopen de bekendste merken sigaretten en shag en hebben een ruim assortiment sigaren in onze winkel, we hebben natuurlijk ook voldoende aanstekers op voorraad.

×

Hallo!

Klik hieronder om een Whatsapp naar ons te sturen of stuur ons een mail via info@de-beijer.nl

× Kunnen wij u helpen?