EINDELIJK … DE BOUW KAN BEGINNEN

De vergunningen zijn binnen, de procedures zijn afgerond en ook op de tekentafel zijn onze architect VBJ en bouwonderneming Kuijpers Bouw Heteren klaar: kortom het nieuwbouw  project van Autobedrijf de Beijer kan beginnen.

Daarom presenteren wij nu met trots:

Op de hoek bij de afslag van de A15 in Zetten verrijst voor ons een modern, volledig geoutilleerd, duurzaam en milieuvriendelijk autocentrum waar wij onze klanten als vanouds zullen ontvangen. Maar voor het zover is gaan we eerst bouwen in samenwerking met Kuijpers Bouw Heteren. Binnenkort starten we om de fundering te leggen en er worden flinke gaten gegraven voor de brandstoftanks. Het bouwbord staat er alvast.

De planning is 1 december dit jaar open te gaan op de nieuwe locatie Verbindingsweg 2B in Herveld.  Er is vanaf nu natuurlijk nog heel wat werk te verrichten. Door middel van een aantal nieuwsbrieven willen wij al onze relaties gedurende dit jaar op de hoogte houden van de bouwvorderingen en andere nieuwtjes.

Maar voorlopig kunt u voor reparatie, onderhoud, in- en verkoop, autowassen, tanken, autoverhuur en meer nog ‘gewoon’ terecht op het vertrouwde adres in Randwijk.

×

Hallo!

Klik hieronder om een Whatsapp naar ons te sturen of stuur ons een mail via info@de-beijer.nl

× Kunnen wij u helpen?